Szolgáltatásaink

Tisztelt Olvasónk!

Mielőtt részletesen bemutatnánk, mivel is foglalkozunk, engedje meg, hogy összességében jellemezhessük a 3py Computer szolgáltatásait!

Minőség = ár?

Csapatunk folyamatosan monitorozza és szűri ki a nemzetközi piacon jelen lévő olyan gyártókat és szolgáltatókat, amelyek igen olcsó, gyenge minőségű termékekkel próbálnak érvényesülni. Hisszük, hogy – kimondottan műszaki területen – a drága sem feltétlen jobb, viszont büszkék vagyunk rá, hogy a minőségi, sokszor prémium kategóriás termékeket és szolgáltatásokat is tudjunk elérhető áron kínálni! Ennek oka, hogy kizárólag korrekt beszállítókkal dolgozunk, akik elkötelezett partnerségünket legtöbbször piaci átlag alatti áraikban biztosítják számunkra, mi pedig Önnek!

3 év garancia ? Inkább 3py!

Mint Önök is tapasztalhatták már az életben, a kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozások életbenmaradásuk miatt sokmindenre képesek – bár a helyzetüket látva ez valamennyire érthető viselkedés -, de ne fogjunk mindent a gazdasági környezet mostoha helyzetére. Az ilyen szolgáltatói magatartás miatt viszont az ügyfél, a vásárló érdekei csorbulnak. Fontos: mielőtt terméket vásárol, vagy szolgáltatást vesz igénybe, feltétlen legyen tisztában több dologgal kapcsolatban. Első és talán legfontosabb a garancia! Minden esetben járjon utána, ismerje meg lehetőségeit és vásárlói jogait, ha az adott termékkel kapcsolatban probléma merülne fel. Mire is gondolok? Pénzvisszafizetési garancia, jótállás ideje, csere módja, rendeltetésszerű használat alatti egyéb minőségbeli problémák, gyártói és értékesítői garanciális feltételek, és sorolhatnám még. Nos, nálunk ezen ne törje a fejét, ne aggódjon! Mi még a vásárlást, szolgáltatás kezdetét megelőzően tájékoztatjuk, válaszolunk kérdéseire! A vásárlást követően felmerülő problémákat pedig lehetőleg minimális idő alatt a helyszínen próbáljuk orvosolni, ténylegesen szem előtt tartva: nekünk az elégedett ügyfél a legfontosabb!

Egyedi konstrukciók

XXI. század. Mi az, ami legtöbbször eszünkbe jut ezt hallva? Nekünk a technológia fejlődése. A mobil telefónia, a GPS, az elektronikus ügyintézés, a személyes kommunikáció az interneten, digitális megoldások az oktatásban – sorolhatnánk még – biztosan az Ön életét is megkönnyítik. Viszont lássuk be, ezek nem kényelmi megoldások, hanem életünk része. Úgy magánszemélyként, mint munkát végző emberként. Hisszük, hogy ezek a megoldások feltételek. Feltételek az Ön érvényesüléséhez, boldogulásához. Ez inspirál minket abban, hogy ezeket a lehetőségeket a lehető legtöbb arra igényt tartónak biztosítani tudjunk a megfelelő formában! Folyamatosan keressük és kínáljuk azokat a pénzügyi, szolgáltatási konstrukciókat, mellyel megkönnyíthetjük életét akár otthon, akár a munkában. Keressen fel minket, vázolja igényét, elképzeléseit, biztosan megtaláljuk az Önnek megfelelő terméket, szolgáltatást!

Ajánljuk magunkat amennyiben az alábbiakra van szüksége: